Attention!

free glitter text and family website at FamilyLobby.com
On 1st August , all my post's entry giveaway will be here! See u there !

Wednesday, June 30, 2010

3f's first giveaway people!!!


Jom sertai sekarang!
Hadiah scarf yang cantik menanti...
Tarikh tutup : 5 Julai 2010

Cabaran : Copy & Menang !!! |

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut,layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil,
www.akuseorangblogger.com
Tarikh tutup : 31 Julai 2010.
Jom sertai cepat sebelum tamat.

Monday, June 28, 2010

Friday, June 25, 2010

Sweet Cute Baby Smile Contest


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Ok ,ni my son yang suka bergambar...

Nama si manja : Muhammad Umar
Umur si manja : 1 tahun 6 bulan
Nama ibu : Aishah Azman

Kepada siapa yang nak menyertai contest ini, baca syarat-syaratnya disini!
Hadiah menarik dari
Baby ku
Cute collections !

Tarikh tutup : 31 Julai 2010

Wednesday, June 23, 2010

AFIF HAKIM 1ST BIRTHDAY GIVEAWAY

..
3 hadiah menanti untuk 3 pemenang cabutan bertuah oleh baby Afif Hakim..
Happy Birthday Mickey

Happy 1st Birthday for Afif Hakim ! May Allah bless u and give u wonderful life in His world & hereafter...A'meen.

Jom ramai-ramai sertai giveaway ini sekarang!
Tarikh tutup : 30 Jun 2010

Tuesday, June 22, 2010

NisaChoc Giveaway !

'Create

Nisachoc telah mengadakan 1st giveaway..dan hadiahnya tentulah CHOCOLATE !
Jom sertai sekarang!
Tarikh tutup : 8 Julai 2010

Myreadingstorebysuhaila first giveaway !

'Create

Sempena pembukaan kedai,Myreadingstorebysuhaila telah mengadakan first giveaway !
Jom sertai,hadiahnya majalah2 dan buku2 secondhand yang kita boleh pilih sendiri dari Myreadingstorebysuhaila.
JOM SERTAI SEKARANG !

Monday, June 21, 2010

Double A Lucky Draw Contest

Lucky draw ni sangat unik dan menarik!!
Kenapa Menarik?

1. Lucky draw ini adalah anjuran dari gabungan dua blogger kreatif yg berlainan jantina =)

2. Lucky draw ini terbahagi kepada 2 kategori; kategori lelaki dan perempuan

3. 2 pemenang bertuah akan dipilih (2 pemenang untuk setiap kategori)
Hadiahnya juga menarik! Setiap pemenang akan diberi header blog percuma + Topup RM10!
 Jom sertai sekarang!klik (Kategori Lelaki ) atau (Kategori Perempuan)

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 12 Julai 2010.

mRS bUbu gIvEAWAy



Happy Anniversary Mrs BUbu !
Jom sertai sekarang giveaway !
Tarikh tutup : 29 Julai 2010

Sunday, June 20, 2010

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~

NAK HADIAH TAK??
jom join ~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~
just follow 5 simplest steps dan mungkin anda yang bertuah???
TARIKH TUTUP : 4th JULY 2010

Antara hadiah-hadiah yang best untuk dimiliki:

 Ok, my comment for cik pinklolipop's blog :  dapat siarkan banyak gambar untuk hasil kerja tangan cik pink.

Ok, saya tag 3 orang.
mylilzahrauseditem
cik shiqa
mybabystuff2letgo

Untuk sertai giveaway , klik disini....

Peraduan Saya Mahu Buku Jana RM Dr Rumah & Ulasan Buku


Jom sertai cabutan bertuah ini sekarang ! Baca syarat-syaratnya disini ! Terdapat 2 kategori disediakan....

Saturday, June 19, 2010

ADELIADAMIA SHOPPE GIVEAWAY~SAYANG ANAKKU!!

 Jom sertai sekarang ! Ada hadiah menarik menanti....

Nama : Norull Aishah Norull Azman
Nama bayi : Muhammad Umar Megat Mohd Ridhwan
Umur bayi : 1tahun 6 bulan.

Giveaway #9: Bottombumpers Side Snapping AIO Cloth Diapers

Win Your Own

THREE (3) lucky subscribers will win a Bottombumpers Side Snapping All-in-One Cloth Diaper worth RM89 each, sponsored by Bottombumpers and baby-mel.com.
Click here to know how to participate....

KHAIRUNSHOP GIVEAWAY !


KhairunShop Giveaway
Will be end on 2 July 2010


Pilihan saya CRAFT LOVER PACK !
Jom sertai disini!.

SDC contezz! ep.1 UPDATED!

Nama yang paling best ; Balqis Syakirah (Nama anak murid).
Nama yang nak letak kat kraf ; LuLu
Turutan Pilihan ; b,c,a,d.

Painting Da' Rainbow Giveaway

..


Jom sertai sekarang!
Ada 10 hadiah MISTERI menanti !
Berakhir : 30 Jun 2010

Friday, June 18, 2010

Monday, June 14, 2010

Go Go Travel GiveAway...


Saya teka "Chugie ke Cameron Highland"

Jom sertai hadiahnya souvenir dari tempat holiday!

Due date : 20 Jun 2010
2.22pm

Aida's Creation June 2010 Gift Away !

Jom sertai Aida's Creation June 2010 GiveAway !


Create your own banner at mybannermaker.com!
Yang bestnya ,hadiah plushy!

Sebab-sebab" saya nak plushy adalah...kerana belum pernah memiliki plushy, dan tidak ada siapa-siapa pernah bagi lagi plushy dekat saya..harap dapat plushy dari Aida's Creation yang ganas + cute"


Ni lah hadiahnya- Plushy..

Tarikh tutup penyertaan :18Jun 2010.

Sunday, June 13, 2010

MAKE UP MY PASSION: GIVE AWAY "CAYANG IBU"



'Stick Mode'


Gambar Ibu & Anak

Nama Ibu : Norull Aishah
Nama Anak : Muhammad Umar

"Gambar ni kami ambik dalam kereta je, sebab Umar tengah tak nak duduk diam berlatarkan pemandangan Menara Condong ,Teluk Intan. Nilah first time tengok Menara Condong secara berdepan. Selalu dalam gambar je.."
Ok saya tag 5 orang, harap-harap mereka ni join GA ni
cicakgirl
shidasyakirin
cik shiqa
mybabystuff2letgo
Mylilzahrauseditem
Jom sertai GIVE AWAY "CAYANG IBU" disini ! . Ada hadiah misteri untuk 2 pemenang yang bertuah. Yang tidak ada anak/belum kahwin pun boleh join syarat gambar dengan anak saudara. Sebab u all tetap IBU walaupun ibu saudara.
Tarikh tutup penyertaan : 30 Jun 2010.

Lucky Draw by Rina!!

rinastories


rinawardrobe

Jom join Lucky Draw ni. Ada 20 hadiah disediakan. Tarikh tutup penyertaannya : 15 Julai 2010. Baca cara-cara menyertai Lucky Draw by Rina disini !

Saturday, June 12, 2010

1st YEAR YANA CRAFT GIVEAWAY


Jom sertai ~YaNa CrAfT~: 1st YEAR YANA CRAFT GIVEAWAY.
Senang sangat syarat-syaratnya. Baca sini !

ARINA COLLECTION: GA SEMPENA CUTI SEKOLAH

Ada Hadiah Misteri !

Hadiah Pertama

Hadiah Kedua

Jom sertai GiveAway sempena cuti sekolah..klik sini untuk lihat syarat-syarat penyertaannya...

Thursday, June 10, 2010

duniahalizda: Join My First Giveway

Duniahalizda telah mengadakan giveaway sempena birthdaynya..
Happy birthday ,duniahalizda ! May Allah bless u always..

Happy Birthday Glitter Graphics


So, kepada siapa-siapa yang nak menyertai baca syarat-syarat penyertaannya disini !

Tarikh tutup penyertaan : 30 Jun 2010.

* selipar jepun pink *: Giveaways =)

Another blog's giveaway im joining..
* selipar jepun pink *: Giveaways =)

Lihat disini untuk mengetahui selanjutnya..
Jom sertai sebelum 30 Jun 2010!

Wednesday, June 9, 2010

The First Anniversary Giveaway ~My lovely ribbons N laces ~

Congratulation on your 1st Anniversary !
Semoga terus berjaya & maju dalam menambat hati pelanggan-pelangganmu.
This is first time to me joining the giveaway.
Just try my luck .
Ok, untuk siapa-siapa yang nak menyertai ,baca syarat - syarat disini .
The giveaway will end on 30th June 2010.

My Listing~Lovely Blogs